Follow by Email

Tuesday, September 26, 2006

Ramadhan

Salam Ramadhan....

tak tahu nak tulis apa tapi hati berkata-kata. "Anak siapalah ni eke...eke..."
Ramadhan kali ini sungguh bermakna hakikatnya setiap kali ramadhan ada keistimewaannya tersendiri.:)

Thursday, September 21, 2006

Apa nak di kata

Wahai jiwa-jiwa yang gelisah carilah kedamaian eke..eke...
Apa nak di kata aku manusia biasa punyai prinsip tersendiri.. yang kadangkala boleh diterima yang kadang kala tidak boleh diterima oleh lain nak buek camno den memang camni cool beb....

Cool lah konon getaran dijiwa tak siapa yang tahu...cover beb...cover beb...standardkan muka poyo tuh he..he....

Rindu dokek omak den entah apo cito...confirm ponek jaga cucu. Abah oh Abah dah lamo tak berjemaah samo-samo. Musim berganti zaman berubah dulu zaman mak bapak ese jago ese sekarang zamak mak bapak ese jago cucu. kenangan manis kau dan aku tak kan ku lupa hark..hark....syahdu syahdannya....anak sapa tu...

chowz sambung kojo dulu karang-karang ese kemari laie

Wednesday, September 20, 2006

Meniti hari

Makan dan makan hari ni ada makan free menyambut ramadhan Allhamdullilah. bersyukurlah jadi orang malaysia yang cukup makan.... Kejap lagi pukul 12.00 ada jamuan makan dengar cerita hari ni makan nasi minyak. Tapi nak buekkk...camno...perut aku pulak meragam lepas sarapan tadi perut tak berapa sedap sakit lah pulak angin kot entahlah...... So kalau dah sakit perut selera makan pun berkuranganlah...ikutkan hati nak balik tidur ajer.... tak habis-habis dengan tidur ko ni parad....sesunguhnya orang yang terlebih tidur orang yang dalam kerugiannn.... tau tak..... anak siapalah nih...eke...eke....

Tuesday, September 19, 2006

Hari ini ada cetusan baru

Ramadhan ...
Datang lagi umur aku berganjak lagi ketuaan sudah pasti eke...eke....
Ini entah blog yang ke berapa aku bukak...blog oh...blog....dekat yahoo ada 3 blog yang tak update-update..blogdrive 1 yang mana idaman kalbu tepuk dada tanya hati Parad.

Aku resah gelisah sekarang hobi aku minat aku tergantung macam tu ajer. Ini semu gara-gara komputer rosak..:( Hujung bulan ni last aku bayo hutang note book. Hutang habis bayor...notebook aku pun dah koma rosak tahap kritikal entah boleh di selamatkan entah tidak...bila teringat note book aku jiwa rock kapak aku tangkap sayuu...pilu.....membakar diri....

Rindu....rindu... pada cinta pertama melayu.com dah jarang aku kesana... aku sibuk dengan kerja sibuk dengan kehidupan yang penuh rencahnya macam-macam perasa "goreng pun sodap" eke...eke...

okey chowzz... karang-karang kita bicara lagi....